Berlinul seamănă cu Chișinăul

18 noiembrie 2015 destin valah Lifestyle

S-au găsit deja destui ofiliți la suflet să-mi reproșeze că aș vorbi Chișinăul de rău și îndepărtez hoardele de turiști de el. Așa că de data asta voi vorbi de bine Chișinăul și îl voi compara cu Berlinul.

S-ar putea să vă surprindă chestia asta, dar Berlinul are foarte multe chestii în comun cu Chișinăul. De exemplu, pensionarii din autobuzele berlineze bodogăne identic cu pensionarii din troleibuzele Chișinăului. Nici pensionarii din Berlin nu vorbesc româna, exact ca pensionarii din Chișinău, nu sunt mulțumiți de tinerii care nu își dau jos rucsacele de pe spate, nu le place gălăgia și tot așa. Și pensionarii din Berlin spun că pe vremea lor era mai bine, era ordine și disciplină și tineretul nu era așa dezmățat ca în ziua de azi.

Sunt sigur că există și alte asemănări între Berlin și Chișinău, pe măsură ce le descopăr vă anunț.

http://www.kishiniov.eu/ro/

Tag-uri: ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign