Băi, a văzut careva dintre voi trecând acu vreo câteva minute un lung convoi de petroliere pe Dâmbovița?

20 noiembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Băi, a văzut careva dintre voi trecând acu vreo câteva minute un lung convoi de petroliere pe Dâmbovița? Nu? Așa mă gândeam și eu. Atunci e clar că lumea e tâmpită dincolo de limitele admisibile până și într-o țară de tâmpiți!

Cum să te dai cu curu de pământ, să urli că o să mori în chinuri, pentru că nu-ș ce directivă a demenților ălora de la Bruxelles, privind conținutul de sulf în păcura de-o consumă motoarele navale, n-a fost transpusă în legislația națională? Bă! NU mai avem flotă! Deci n-are cine polua! Iar ăia de stau prin portul Constanța cu vaporu sunt tot mai rari.

Sigur, trebuia să o fi făcut până acum. Că nu doare! Dar de aici până la scenarii catastrofale e cale lungă. Până o să murim de la poluarea cu sulf de la bampoare, o să murim de foame! Prostia ucide! Mai ceva ca corupția!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign