Asta e România, țara absurdului!

07 decembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Dacă pe ăia din Dealul Patriarhiei i-ar duce mintea-dar nu-i duce!-ar face din terminarea Catedralei simbolul unui secol de la Marea Unire, un semn de solidaritate și de uniune națională. Fără banii guvernului ăsta de ticăloși. În paranteză fie spus, nu faptul că Cioloș nu mai dă bani pentru Catedrală e grav, ci faptul că îngheață salariul minim, mărind și mai mult partea capitalului în venitul național, în detrimentul muncii.

Și, cum spuneam, tot circul ăsta are un scop: deschiderea pieței ”credincioșilor” către alte culte. Monopolul BOR trebuie spart. Mai ales că amatori de făcut cruci sunt tot mai puțini. Se îngustează piața, bre! Așa că-i doare pe toți în cot de spitale! Se risipesc anual vreo trei miliarde de euro în sistemul de sănătate. Vedem cu ce folos. Măgăoaia nu consumă, anual, mai mult de zece milioane. Și o face pentru trei-patru ani, după care, gata! Sănătatea, în schimb, decartează an de an banii ăia. Și rezultatul? După ce ies din spital, sau de la medic, pacienții fac o tură și pe la moaște. Să fie siguri!

Asta e România, țara absurdului!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign