Așa o arăta democrația ”post-modernă”?

15 decembrie 2015 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Hai că găsiră francezii formula succesului în lupta împotriva FN: votul obligatoriu și recunoașterea votului alb, ca vot de protest. Cu alte cuvinte, ăla de vrea să le-o tragă partidelor ”bune”, ca să nu mai voteze ”protestatar” cu ”partidele rele”, poate să voteze împotriva tuturor celor bune, băgând buletinul alb în urnă.

Ăștia chiar sunt tâmpiți? Votul alb nu rezolvă nimic! Pentru că nu schimbă nimic! Schimbarea o fac oamenii, nu abstracțiile. Iar oamenii sunt în partide, ”bune” sau ”rele”.

FN are un electorat REAL. Sunt oameni în carne și oase! Cu nevoi, cu așteptări, cu viziunea lor despre probleme și despre soluții. Cum le rezolvă votul alb? Cum le rezolvă ”partidele bune”, de vreme ce votanții le resping, le sancționează prin votul lor? Așa o arăta democrația ”post-modernă”? Dacă da, atunci s-o bagi în p…a mă-sii! Cu teoreticienii ei, cu tot!

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign