FeaturedLifestyle

Are ganduri serioase cu privire la relatia voastra? Afla cum iti poti da seama!

Inceputul unei relatii este un moment frumos si palpitant: fluturi in stomac, dorinta de a petrece cat mai mult timp impreuna si intreg procesul de a descoperi o persoana si de a gasi in aceasta o sumedenie de lucruri care iti plac. Insa atunci cand incepi sa iti dai seama exact cat de mult tii la partenerul tau si ca ti-ai dori ca relatia voastra sa aiba un viitor serios apare si inevitabila intrebare „oare el are ganduri serioase cu privire la noi ca si cuplu?”.

Bineinteles ca ii poti adresa in mod direct aceasta intrebare si puteti avea o discutie sincera si matura cu privire la viitorul vostru, dar pentru a fi sigura ca nu te pripesti sa initiezi aceasta conversatie intr-un moment inoportun, ai putea mai intai sa fii atenta la micile gesturi pe care le face pentru a vedea daca lucrurile se indreapta in directia dorita.

1. Te consulta atunci cand isi face planuri

Chiar daca nu ati ajuns in punctul in care va petreceti fiecare weekend impreuna, este suficient de atent incat sa vobeasca cu tine despre planurile sale, fie pentru a te include in ele, fie pentru a fi sigur ca nu vrei si tu sa faceti ceva in acea perioada.

2. Tine legatura

Te suna, iti scrie si tine in general legatura cu tine, interesandu-se despre ce se mai intampla in viata ta si ce noutati mai ai. Vrea sa stie despre cum ti-ai petrecut ziua si ii place sa se simta implicat in viata ta.


02. Relatie - cuplu - timp liber
3. Te duce in locurile sale preferate

Te duce la restaurantul sau preferat, la gelateria de unde crede ca puteti lua cea mai buna inghetata si isi manifesta dorinta ca tu sa faci parte din lumea lui. Astfel iti arata nu doar incredere, ci si ca vrea sa imparta cu tine ce este mai frumos din activitatile lui.

4. Se uita la serialul tau preferat cu tine

Probabil ca „Scandal” nu este tocmai la fel de captivant pentru el asa cum este pentru tine si cu toate acestea se uita la cate doua episoade cu tine atunci cand va intalniti. O face pentru ca te apreciaza si tine la tine, iar o ora sau doua petrecute langa tine pe canapea, chiar si vizionand un serial de fete, este felul lui de a-ti arata acest lucru.

5. Amicii lui isi fac loc in lista ta de prieteni de pe Facebook

Daca ai primit cereri de prietenie de la amicii lui este clar ca vorbeste despre tine cu drag si seriozitate si ca si acestia se asteapta ca lucrurile sa devina serioase intre voi, altfel nu si-ar mai bate capul sa faca acest lucru.

6. Te viziteaza atunci cand esti bolnava03. Relatie - cuplu - raceala

Nu se intereseaza de tine doar ca sa stie ce ai facut la serviciu sau ca sa va faceti planuri pentru a iesi in oras, ci iti este alaturi si atunci cand iti este rau. Faptul ca iti cumpara aspirina de la farmacie, iti face un ceai cald si sta cu tine in timp ce tu zaci in pat cu febra este un semn excelent. In mod sigur nu o face pentru ca este o activitate distractiva pentru vreunul dintre voi, ci pur si simplu vrea sa aiba grija de tine si sa iti tina companie deoarece tine la tine.

7. Vrea sa iti cunoasca prietenii si familia

Acesta este probabil cel mai clar semn ca este cu adevarat serios in ceea ce priveste relatia voastra. Desi ar putea gasi un milion de feluri prin care sa evite sa ii cunoasca pe oamenii dragi tie nu o face pentru ca este un pas natural intr-o relatie care evolueaza spre ceva mai mult. Daca nu ar fi vrut sa te vada in continuare nu ar mai fi facut acest efort. Faptul ca nu da bir cu fugitii atunci cand va intalniti cu prietenii tai pe strada inseamna ca nu va fugi nici de un angajament mai amplu cu tine.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button