Apropo: exiști, sau ești doar o legendă urbană, gen?

10 aprilie 2017 destin valah Istorie

de Constantin Gheorghe

Cretinism românesc: ”Dacă Guvernul ține în mână economia, nu se va întâmpla nimic rău după creșterea salariilor…” Care economie, tembelilor? Aia care produce peste 94% din PIB este PRIVATĂ! Ce, mai avem economie de comandă? Guvernul nu poate face decât să dea cadouri fiscale patronilor. Iar pe patroni îi doare fix în pulă de angajați, și nu dau un cent angajaților, nici din banii rezultați din scăderea taxelor și impozitelor, nici din cei proveniți din creșterea economică, sau din creșterea productivității muncii. Care creștere nu e, cum v-ați fi așteptat, rezultatul investițiilor în noi tehnologii, în pregătirea forței de muncă. Nu, e doar rezultatul creșterii intensității muncii sclavilor de pe plantație: ”Muncești 12 ore, îți plătim opt!”

Doamne, ce planuri ai cu țara asta? Nu de altceva Te întreb, dar idioții care o populează par să nu aibă niciun plan, crezând că e suficient că exiști, și ai Tu grijă de ei. Apropo: exiști, sau ești doar o legendă urbană, gen?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign