Acum vedem ticăloșia sistemului care conduce România.

17 februarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Cum spuneam, a face comparații nu înseamnă că așa demonstrezi că ai dreptate. O moarte naturală este o moarte naturală. Știm că ăsta este sfârșitul fiecăruia dintre noi. Când avem de-a face cu accidente colective, cu tragedii precum cele din clubul Colectiv, lucrurile se schimbă, chiar dacă este vorba tot de moarte.

Normal ar fi să judecăm aceste evenimente cu aceleași unități de măsură. Să le judecăm pentru a putea împiedica repetarea lor, și pentru a salva vieți în viitor. Manipularea politică a emoției stârnite de astfel de evenimente, folosirea lor în jocuri de putere, sunt lucruri extrem de periculoase. Dovadă situația în care se află acum guvernul Cioloș, care și așa era o încropeală jenantă, fără nicio legitimitate democratică, alta decât cea dată de un vot formal în Parlament, și ăsta dat sub presiunea emoțională a evenimentului, și cu mâna de ajutor dată de ”servicii”, prin șantajarea unor parlamentari.

Acum vedem ticăloșia sistemului care conduce România. În cazul maternității Giulești, unde au murit copii, arși, sau în cazul copiiilor morți din cauza infectării cu viruși/bacterii, nimeni nu s-a ”deranjat” să arate cu degetul premierii și guvernul. În cazul ”Colectiv”, pentru că sistemul dorea o schimbare politică, pe care cetățenii n-o doreau, a înscenat o ”revoltă a străzii”, a creat un soi de cult al morților din Colectiv, exploatând emoția stârnită de eveniment pentru a-și instala marionetele la Palatul Victoria. Marionete care acum ne acuză că ”ventilăm emoțional” moartea copiiilor infectați.

Vorba lui Ponta(cu care și-a spălat ceva păcate cu ea!): ”Nu trebuie deranjat Moșierul pentru moartea câtorva copii de iobagi.” Asta e: dacă ne place să fim slugi, stăpâni se vor găsi întotdeauna, gata să ne dea, cu aroganță și dispreț, lecții.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign